Oyunda 32 şehirdeki 73 pistte 16 farklı araba ile yarışıyorsunuz ancak arabanın kontrolü de 90'lı yıllarda kalmış. Yani çok fazla hassas değil. Kontroller ekran üzerindeki gaz ve sağ-sol tuşları ile sağlanıyor. Pistlerde rakip araçları geçmeye çalışırken, pist dışından da uzak duruyorsunuz.
Oyunda bunun haricinde bir zorluk yok. Sağa sola çarptığında aracınız hasar almıyor veya rakibe çarptığınızda pinball gibi geri tepiyor. Bu bakımdan oyun mükemmel bir yarış tecrübesinden ziyade retro bir yarış tecrübesini amaçlıyor.
Yarış esnasında yolunuza çıkan kartları toplamayarak yeni pistlerin açılması için harcayabiliyorsunuz. Ayrıca benzininiz kısıtlı olduğu için yoldaki benzin bidonlarını da toplamanız gerekiyor. Arka plan müziklerinin özel olarak bestelendiği oyun iOS için 8TL. Android için ilk 5 pist ücretsiz.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


çocuklar laseri gözlerine tutar diye koymamıştır...
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.