Anlık Bildirim

Huawei, EMUI 9.1 güncellemesinin temel özelliklerini kısa bir videoyla özetledi

Çinli teknoloji devi Huawei, akıllı telefonları için EMUI 9.1 güncellemesini yayınlamaya başlamış durumda. Şirket yeni arayüzün kilit özelliklerini sergileyen kısa bir video yayınladı.
Huawei, akıllı telefonlarına dağıtmaya başladığı EMUI 9.1 güncellemesinin beraberinde getirdiği kilit özellikleri özetleyen 37 saniyelik kısa bir video yayınladı. Güncellemenin en önemli yanlarından biri yenilenmiş, minimalist kullanıcı arayüzü olarak öne çıkıyor.
Huawei'ye göre EMUI 9.1, anın güzelliği yansıtan yeni duvar kağıtlarına sahip ve uygulama simgeleri daha gerçekçi olacak şekilde yeniden tasarlandı. Yeni güncelleme, daha iyi pil performansı ile pürüzsüz ve hızlı bir oyun deneyimi sunmayı amaçlayan GPU Turbo 3.0 yazılımına da içeriyor.

EROFS dosya sistemi ile hız artıyor

Şu anda PUBG Mobile ve Fortnite dahil olmak üzere 20'den fazla popüler oyun GPU Turbo 3.0 tarafından destekleniyor. Ayrıca EMUI 9.1 ile birlikte rastgele okuma hızı yaklaşık %20 oranında artıran yeni EROFS dosya sisteminin de geldiğini belirtelim.
Hepsi bununla sınırlı değil, EROFS dosya sistemi, gelişmiş dosya sıkıştırma özelliği sayesinde sistem alanında 2 GB'lık ekstra depolama alanı da açıyor. Yeni EMUI 9.1'de belirli kişiler için video zil sesi ayarlamak da mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
40981 kez okundu.
6 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim