Anlık Bildirim

Huawei Mate X'in piyasaya çıkış tarihi belli oldu

Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olan Huawei Mate X'in ne zaman satışa sunulacağı belli oldu. İşte detaylar...
Huawei'nin 5G desteği de sunacak olan ilk katlanabilir akıllı telefonu olan  Huawei Mate X modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği belli oldu. Şirketin resmi satış sitesinde listelenen cihaz Haziran ayında kullanıcılarla buluşacak.

Fiyatı göz korkutuyor 

Dilerseniz konuya en can sıkıcı noktayla başlayalım. Huawei Mate X'in fiyatı ne doğrulandı, ne de reddedildi. Ancak büyük bir ihtimalle şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu 2.299 Euro (bugünkü kurla 14.658 TL) fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Huawei'nin çevrimiçi mağazası olan Vmall'da listelenmeye başlanan cihaz için yaklaşık iki ay daha beklenmesi gerekiyor.
Ürünün ilk olarak Çin pazarında mı satışa sunulacağı ise şimdilik net değil. Huawei Mate X, Kirin 980 yonga seti, 5G Balong 5000 modem, 55W hızlı şarj, katlanabilir OLED ekran, EMUI 9.1 arayüz ve Android 9 Pie işletim sistemi ile kutudan çıkacak. Cihazın Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağını kestirmek ise şimdilik oldukça zor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim