Anlık Bildirim

Huawei P20 serisi için özel ekran garantisi

Eğer P20 serisini satın aldığınız tarihten itibaren belirli bir süre içerisinde ekranınız kırılırsa, Huawei garanti kapsamında ücretsiz olarak değişim yapmanın sözünü veriyor.

Amiral gemi telefonlarına belirli sürelerde sunduğu ekran değişim garantisi ile bilinen Huawei, P20 serisini de boş geçmiyor. Yeni üçlünün ekran veya arka kapak hasarı ücretsiz değiştirilecek.

Huawei P20 ekran değişimi ne kadar?

Huawei Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre yeni P20 serisi için premium servis programı uygulanacak. Bu hizmet ile P20 lite konusunda yaşanabilecek ekran hasarı, satın aldığınız tarihten itibaren 1 ay boyunca ücretsiz olarak karşılanacak.

Huawei P20 ve P20 Pro ile ilgili yaşanabilecek ekran ve arka kapak hasarları ise 3 ay boyunca ücretsiz. Bu noktada hangisi önce kırılırsa bir defaya mahsus o giderilecek.

Huawei ayrıca doğrudan destek alamayan P20 Lite, P20 ve P20 Pro sahiplerine kapıdan kapıya servis hizmeti veriyor. Bu servis ile hasar gören telefon kurye tarafından belirtilen yerden alınıyor ve onarımdan sonra istenilen yere teslim ediliyor. Ve bütün bu işlemler ekstra ücret ödenmeden kargo dahil 3 gün içerisinde gerçekleştirilebiliyor.

Huawei P20 Pro'nun resmi satış fiyatı 4999 TL olarak belirlenirken, kardeş model Huawei P20'nin satış fiyatı ise 3999 TL olarak karşımıza çıkıyor. Huawei P20 Lite ise 2399TL olarak satışta.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22503 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei ekran değişimi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim