Anlık Bildirim

Huawei, Samsung'un telefonlarıyla dalga geçen 3 reklam filmi yayınladı

Güney Koreli teknolojji devi Samsung, kısa süre önce iPhone kullanıcılarını tiye alan bir reklam filmi yayınlamıştı. Dalga geçme sırası şimdi üç yeni reklam filmi yayınlayan Huawei'de...
Dünyanın üçüncü büyük akıllı telefon üreticisi olan Huawei, Samsung'un en önemli rakiplerinden biri haline gelmiş durumda. Şirket, Güney Koreli teknoloji devi ile sadece uygun fiyatlı ve yenilikçi cihazlar çıkararak rekabet etmekle kalmıyor aynı zamanda eğlenceli reklam filmleri hazırlayarak rakibiyle dalga da geçiyor.
Huawei, en son amiral gemisi Mate 10 için hazırladığı yeni reklamlarda, Samsung'un akıllı telefonlarını zayıf performans ve pil ömrü nedeniyle tiye aldı. İlk reklama baktığımızda Mate 10 Pro'nun Samsung Galaxy S8'e oldukça benzeyen bir cihazla karşılaştırıldığını görüyoruz.
Huawei karşımıza her iki akıllı telefonu da kullanan genç bir adam çıkarmış. Karşılaştırma videosu, Huawei'in telefonunun Samsung marka telefona kıyasla pil ömrü açısından oldukça güçlü olduğunu gösteriyor. Hatta öyle ki Samsung'un telefonunun ancak powerbank desteğiyle veya fişe takılarak kullanılabildiği gibi bir hava yaratılmış.
İkinci reklam da oldukça eğlenceli. Video, Huawei Mate 10 ve bir Samsung telefonun performansını gösteren iki karşılaştırma penceresinden oluşuyor. Dans eden kızın görüntüsü Huawei'in telefonunda son derece pürüzsüz şekilde yansıtılırken diğer cihazda laglı (gecikmeli) oynadığını görüyoruz.
Üçüncü reklam filmi ise Mate 10'un yapay zeka destekli mekan ve nesne tanıma yeteneğini vurguluyor. Bu videoyla da Samsung marka akıllı telefonlarda yer alan kameraların, yapay zekadan faydalanamadıkları öne çıkarılmış. Şüphesiz ki bu tarz eğlenceli atışmalar akıllı telefon endüstrisine renk katıyor. Bakalım bir sonraki hamle kimden gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14104 kez okundu.
43 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, huawei ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim