Anlık Bildirim

Huawei katlanabilir telefonunun tasarımını güncelledi: İşte Mate X'in son hali

Çinli teknoloji devi Huawei, piyasaya sürülmeden önce katlanabilir telefonunun tasarımını elden geçirdi. Peki güncellenen Mate X'te ne gibi değişiklikler yapıldı?
Huawei'nin Tüketici Departmanı Başkanı Richard Yu, tasarımı güncellenen Mate X'in fotoğraflarını paylaştı. Yayınlanan görüntüler katlanabilir telefonda, bu yılın başlarında sergilenen prototipten farklı olarak bazı değişiklikler olduğunu gösteriyor.
En göze çarpan değişiklik telefona eklenen dördüncü kamera sensörü. Görünüşe bakılırsa Mate X, prototipinde yer almayan bir ToF sensörüne sahip olacak. Ayrıca cihazı açık konuma getirmeye yarayan tuş da bu tasarım güncellemesi ile değiştirildi. Artık daha büyük ve üzerinde kırmızı bir detay var.

Eylül ayında satışa sunulacak

Katlanabilir OLED ekranın kalitesinde bir iyileştirme yapılıp yapılmadığını söylemek zor. Fakat ekranda, özellikle de katlama yerinde herhangi bir sorun görünmemesi iyiye işaret. Huawei bu konuyada el atmış olabilir.
Daha önce, Huawei Mate X'in Haziran ayında satışa sunulacağı söyleniyordu. Şimdi ise katlanabilir telefonun Eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Tasarım sorunları giderilen Samsung Galaxy Fold'un da Eylül'de çıkacağını hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14240 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cep telefonu, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim