Anlık Bildirim
 
Geride bıraktığımız şubat ayında görücüye çıkan Huawei P10, estetik ve tasarımı bir araya getirerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Donanım özelliklerinin yanı sıra fotoğrafçılık anlamında ciddi hamleler yapan Huawei, Leica ortaklığıyla bu teknolojileri akıllı telefon cephesinde kullanarak bir adım öne çıkmayı başarıyor.

Android'in en güçlü yonga setlerinden olan Kirin 960 ile gelen cihaz ayrıca 5.1 inç Full HD ekran, 4 GB LPDDR4 RAM, 64 GB arttırılabilir hafıza, 3200 mAh kapasiteli batarya, hızlı şarj, 20 MP + 12MP çift arka ve 8 MP ön kamera desteğine sahip. Teknoloji devinden yapılan son açıklamaya göre Huawei P10'un Türkiye fiyatı da nihayet belli oldu.

3599 TL fiyat etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak olan telefon gümüş ve siyah renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Üstelik ön sipariş verenlere 1699 TL değerinde yeni nesil akıllı saat Watch 2 hediye edilecek. Dilerseniz nisan ayında satışa çıkması beklenen Huawei P10 hakkındaki tüm detaylara buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11470 kez okundu.
127 kişi, toplam 148 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim