Anlık Bildirim

Huerons nokta birleştirmenin stratejik bir yolunu bulmanızı istiyor

Huerons nokta birleştirmenin stratejik bir yolunu bulmanızı istiyor

Bulkypix tarafından geliştirilen ve nokta birleştirme temeline dayanan Huerons oyunu, sade tasarım ve strateji gerektiren oynanışı ile çeşitli ödüller almayı başardı.

Oyunda birleştirmeniz gereken renkli noktalar Hueron adını taşıyor ve 9 farklı Hueron mevcut. Hueron'ları bitleştirebilmeniz için arada bir noktalık boş alan olması gerekiyor. Yanyana veya çapraz bu boşluklara tıklayarak noktaları birleştiriyorsunuz. 

Oyunda amaç tek bir nokta kalıncaya kadar birleştirme yapmak. Tek bir Hueron kalmayınca veya arada tek bir boşluk oluşmayınca oyun bitiyor. 

100 bulmaca olan oyunca yeşil ve pembe Hueron'lar sadece aynı renk ile birleşiyor. Blender ile iki farklı renkteki Hueron ile başka bir renkte Hueron oluşturulabiliyor. Wildcard herhangi bir renkteki Hueron ile birleşebiliyor. Kara delikler üzerine gelen Hueron'u yok ediyor. Portallar ise Hueronları diğer uca transfer ediyor. 

Bu faktörleri iyi bir biçimde kullanarak seviye geçmeniz başta kolay olsa da gitgide zorlaşıyor. Oyun iOS için 4.29TL, Android için ek satın almalar nedeniyle ücretsiz olarak sunuluyor. 




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim