Anlık Bildirim

Hungry Dragon ile yeni bir açlık macerası

Yıkım oyunlarından hoşlanıyorsanız Hungry Dragon tam size göre. Minik ejderiniz ile önünüze çıkan her şeyi yiyerek daha yıkıcı bir canavar olma yolunda ilerliyorsunuz.

Ubisoft’un çok sevilen Hungry Shark serisi farklı bir şekilde karşımıza çıktı. Hungry Dragon bu sefer sevimli ejderhamızı doyurmak için önümüze çıkan her şeyi yememizi konu ediniyor.

Hungry Dragon neler sunuyor?

Ekran üzeri kontrollerle serbest bir şekilde gezdirebildiğimiz ejderimizin açlığını giderebilmek için sürekli olarak yememiz gerekiyor. Kuş, örümcek, insan, cadı, at, inek gibi pek çok canlı sizi bekliyor.

Diğer taraftan daha güçlü ejderhaların kilidini açmak için para topluyorsunuz. Yine size yardımcı olacak egzotik evcil hayvanlar da edinebiliyorsunuz. Ateşli Hücum güçlendirmesi ile de cansız engelleri yakabiliyorsunuz. Sayısız görevi yerine getirdikçe kazancınız da artıyor.

Sürekli olarak gezmek ve yemek zorunda olduğunuz Hungry Dragon kısa sürede iki milyon indirme rakamını geride bıraktı. Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek isteyenler kaçırmasın.

Hungry Dragon: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim