Anlık Bildirim

Hungry Shark World, 6 günde 10 milyon barajını aştı

Ubisoft’un yıkım konulu yeni mobil oyunu Hungry Shark World, ilk 6 günde 10 milyondan fazla indirilerek büyük bir başarıya imza attı. Oyun en iyi ücretsizler listesinde de bir numaraya yükseldi.

Ubisoft’un yıkım konulu yeni mobil oyunu Hungry Shark World, ilk 6 günde 10 milyondan fazla indirilerek büyük bir başarıya imza attı. Oyun saatler içerisinde de en iyi ücretsiz oyunlar listesinde de bir numaraya yükseldi.

Ubisoft’un önemli bir kaynak ayırdığı oyunda, köpekbalığı olarak denizin üstünde, altında veya kıyıda ne var ne yok yemeniz konu ediliyor. 7 farklı boyutta kilidi açılabilir 17 köpekbalığı bulunurken, yüzdüğünüz dünyaya göre büyük veya küçük köpekbalığı seçebiliyorsunuz.

Oyunda Pasifik Okyanusu, kutuplar ve Umman Denizi olarak 3 farklı dünya yer alıyor. Her dünyanın kendine göre tehlikeleri mevcut. Ekrana dokunduğunuz yöne doğru köpekbalığınız ilerlerken, önüne çıkan insan, gemi, motor, su yatağı, kedi köpek, balık, kaplumbağa gibi her şeyi mideye indiriyor. Bununla birlikte askeri üs gibi sonunuzu getirebilecek tehlikelerle de karşılaşabiliyorsunuz.

20’den fazla görevin yer aldığı oyun, para ödemeden keyifli bir şekilde ilerlemenize olanak tanıyor. Daha zor görevler için güçlendirmeler gerekiyor ki, bir süre sonra oyun içi satın alımlar yapmanız gerekebiliyor. Oyunda Türkçe dil desteği mevcut.

Android sürümü için tıklayınız 

iOS sürümü için tıklayınız 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim