Anlık Bildirim

Karanlığın Elli Tonu filminin yeni fragmanı yayınlandı

2017 yılının en çok merak edilen yapımları arasında yer alan, Grinin Elli Tonu’nun devamı niteliğindeki "Karanlığın Elli Tonu" (Fifty Shades Darker) filminin yeni fragmanı yayınlandı.
E. L. James’in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan "Karanlığın Elli Tonu" (Fifty Shades Darker) için geri sayım devam ederken, yapımcılar heyecanlı bekleyişi bir kat daha arttıracak yeni tanıtım videosunu yayınladılar.
Erotik-dram türündeki filmin başrollerinde Dakota Johnson ve Jamie Dornan’ın yanı sıra Marcia Gay Harden, Tyler Hoechlin, Kim Basinger, Bella Heathcote ve Marcia Gay Harden gibi isimler yer alıyor. Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) filminin ikincisi olan "Karanlığın Elli Tonu"nda, Anastasia Steele ve Christian Grey arasında ilk filmde geçen şehvet oyunları aynı şekilde devam ediyor.
Grey ile olan birlikteliğini geride bırakmaya çalışan Anastasia Steele için bu süreç tahmin ettiği kadar kolay olmuyor. Diğer taraftan Christian Grey ise geçmişinden gelen sorunlarla ve onu unutamamış diğer kadınların öfkeleriyle büyük bir mücadele ediyor. 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek "Karanlığın Elli Tonu" filminin son fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14701 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim