Anlık Bildirim

Karşınızda Tesla'nın sınırlı sayıda üretmiş olduğu karbon fiber sörf tahtaları

Tesla Motors, dünyaca ünlü sörf tahtası üreticisi Lost Surfboards ile iş birliği yaparak sörf tahtası üretmeye başladığını duyurdu. Tesla Surfboard 1500 dolara alıcıyla buluşacak.
Ünlü girişimci Elon Musk, pek çok farklı başarılı atılımın ardından bu sefer sörf tahtası işine gireceğini duyurdu. Tesla, sabahın erken saatlerinde online alışveriş sitesi üzerinden ürünün görsellerini, fiyatını ve daha çok detayını yayınladı
İlk etapta sınırlı sayıda üretileceği duyurulan sörf tahtaları, 1500 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Fiyatıyla pek çok internet kullanıcısının dikkatini çeken ürün, diğer sörf tahtaları ile kıyaslandığında oldukça yüksek bir fiyat bandında yer alıyor. Ürünün kullanıcılardan ve eleştirmenlerden nasıl tepkiler alacağı ve beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı oldukça büyük bir merak konusu.

Ürün Tanıtımı:

Lost Surfboards ile Tesla Tasarım Stüdyosu’nun iş birliği içerisinde tasarlamış olduğu ve sınırlı sayıda üretilen Tesla Surfboard'un yüzeyi, tüm araçlarımızda kullanılan yüksek kalite kaplama malzemeleri ile kaplanmıştır. Ayrıca ürünün üst(güverte) kısmı karbon fiber ile güçlendirilmiştir. Ürün, Tesla S, X ve 3 araçlarının içinde veya dışında rahatça taşınabilecek ebattadır. Her sörf tahtası siparişe göre özel olarak üretilmektedir ve sadece 200 adet üretilecektir.”
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim