Anlık Bildirim

Katlanabilir akıllı telefon Samsung Galaxy X, MWC 2019'da tanıtılabilir

Koreli şirketten gelen haberlere göre, Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X, 2019 yılında yapılacak Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtılabilir. Gelişmenin tüm detayları haberimizde.
Güney Kore'den gelen yeni bir rapora göre, Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun önümzüdeki yıl Barcelona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması bekleniyor. Çıkan haberlere bakılırsa şirket, katlanabilir akıllı telefonun parçalarını bu yılın Kasım ayına kadar tedarik etme çalışmalarına başlamış durumda.

Katlanabilir telefonunun modeli adının Galaxy X olması bekleniyor

Bunlara ek olarak Valley kod adıyla geliştirilen cihazın proje isminde değişime gidildiği ve kod adının Winner olarak değiştirildiği de ifade ediliyor. Uzmanlar Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun artık proje aşamasından sıyrılıp, piyasaya çıkma yolunda ilerlediğini belirtiyorlar. Cihazın model adının ise Galaxy X olacağı uzun bir süredir konuşuluyor.
Güney Koreli şirketten gelen haberler elbette bunlarla sınırlı değil. Şirketin Galaxy S serisinin yeni telefonu olan Galaxy S10'un ise 2019'un Ocak ayında yapılacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) tanıtılması planlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim