Anlık Bildirim

Kim Kardashian mobil oyunu gelir rekoru kırma yolunda ilerliyor

Kim Kardashian mobil oyunu gelir rekoru kırma yolunda ilerliyor

Büyük hayran kitlesine sahip sanatçı, Hollywood yıldızı veya magazin yıldızı gibi insanların imza attığı pek çok ürün satış rekorları kırıyor ve iyi bir gelir bırakıyor. Buna son örnek Kim Kardashian mobil oyunu oldu.

Glu Mobile tarafından geliştirilen ve bir Hollywood yıldızı olma yolundaki adımlarınızı konu edinen Kim Kardashian : Hollywood adlı oyun hem uygulama mağazalarında zirveye oynuyor hem de hatırı sayılır bir gelir elde ediyor. 

Uygulama ücretsiz olsa da daha hızlı ilerleme ve farklı eşyalar için oyun içi satın alma teklifleri sunuluyor. 25 Haziran'da indirmeye sunulan oyun iOS ve Android platformunda toplamda 10 milyon indirme rakamına yaklaştı ve iki yüzbinden fazla olumlu yorum aldı. 31 ülkede en iyi 10 oyun arasına giren yapım Glu Mobile'nin hisse değerini de iki katına çıkardı. 

Oyunun yıllık gelirinin ise rekor düzeyde olacağı tahmin ediliyor. Sadece 6 ayda oyunun 200 milyondan fazla gelir elde etmesi bekleniyor. Bu oranı genelde büyük geliştiricilerin oyunları yakalayabiliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
783 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim