Anlık Bildirim

Kim Kardashian'ın mobil oyununu 42 milyon kişi indirdi

Amerika'nın popüler parti kızlarından birisi olan Kim Kardashian'ın mobil oyununa ilgi oldukça yüksek. Bu durumda diğer ünlülerin oyunlarının gelmesi de kaçınılmaz görünüyor.
Kim Kardashian'ın mobil oyununu 42 milyon kişi indirdi
 
Son dönemlerde popüler kişiler ve şarkıcıların oyunları yapılmaya başlandı. Bir zamanlar Türkiye'de her şarkıcının bir filmi olurdu, henüz ülkemizde olmasa bile özellikle Batı'da her popüler kişinin bir oyunu olacak gibi görünüyor. Kim Kardashian'ın oyununun başarısı bunun kanıtı.

iOS ve Android için yayınlanan Kim Kardashian: Hollywood adlı oyun bugüne kadar 42 milyon kişi tarafından indirilmiş. Oyun ücretsiz olsa da gerçek parayla oyun içinde eşyalar alıp Kim Kardashian'ı giydirebiliyoruz. Tahminen oyun bugüne kadar 10 milyonlarca dolar gelir elde etti.

Aynı oyunun geliştiricileri son dönemin popüler şarkıcılarından "Taylor Swift"in oyununu geliştirmek için kolları sıvamış durumda. Kanye West de annesinin cennete gidişini temel alan bir oyun hazırladığını açıklamıştı. Bakalım önümüzdeki günlerde daha kimlerin, ne tür oyunlarını göreceğiz?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3998 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kim kardashian, kim kardashian hollywood ve
5 etiket daha Oyun mobil iOS Android Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim