Anlık Bildirim

Kırmızı renkli Nexus 5 satışa sunuldu

Kırmızı renkli Nexus 5 satışa sunuldu

Bir süredir gündeme gelen iddialar nihayet gerçekleşti ve Google'ın siyah ve beyaz renk seçenekleri ile piyasaya sürdüğü Nexus 5 akıllı telefonu, bu hafta itibariyle kırmızı renk seçeneğine kavuştu.

Hali hazırda ABD Play mağazasında satışa sunulan kırmızı renkli Nexus 5 fiyatlarında bir değişiklik yok. 16GB kapasiteli model 349$ iken, 32GB kapasiteli model ise 399$ fiyat etiketine sahip. 

Kırmızı renkli model ay sonuna kadar Kanada, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Avustralya, Japonya ve Güney Kore'de satışa sunulmuş olacak. Sonrasında ise diğer Avrupa ülkelerine dağıtım başlayacak. 

Ocak ayından bu yana ülkemizde de satışta olan Nexus 5 modelinin kırmızı renkli versiyonunun gelecek ay ortalarında pazara girmesi bekleniyor. 

Nexus 5 modelinda hatırlanacağı üzere 5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 800 yongaseti, 2GB RAM, OIS destekli 8MP çözünürlükte arka kamera, 16GB/32GB depolama kapasitesi, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 2300mAh gücünde batarya gibi özellikler yer almaktaydı. Modelin 16GB kapasiteli versiyonunun satış fiyatı 1399TL.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9679 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, nexus 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim