Anlık Bildirim

Koenigsegg Regera'nın çarpışma ve işkence testleri yayınlandı [video]

Dünyanın en hızlı ve pahalı otomobillerinden biri olan Koenigsegg Regera'nın çarpışma testleri yayınlandı. Şirket milyon dolarlık süper otomobili resmen işkenceden geçiriyor.
Küçük veya büyük hiç farketmez, tüm otomobil üreticileri araçlarını, yönetmeliklerle uygun ve güvenli olduğundan emin olmak için çarpışma teslerine sokmak zorunda.
İskandinav süper otomobil üreticisi Koenigsegg, sınırlı sayıda üretilen Regera modelini güvenlik ve homologasyon testlerine sokarken, seri üretimle binlerce araç üreten şirketlerin aksine tek bir araç kullanıyor. Zira, Koenigsegg'in her testten sonra yeni bir otomobil yapmaktansa, çarpışma testinden çıkaran aracı onarması daha ucuza mal oluyor.

Koenigsegg Regera'ya resmen işkence ediliyor

Şirket dünyanın en hızlı otomobillerinden biri olan Regera’yı klasik çarpışma testlerinin yanı sıra bir dizi işkence testinden geçirdiği ortaya çıktı. İsveç merkezli otomobil üreticisi, kısa süre önce 1 milyon takipçiye ulaşmasını kutlamak için Instagram hesabından Regera'nın çarpışma testlerini yayınladı.
Paylaşılan videoda 2 milyon dolarlık aracın ön kısmına, altına ve gövdesinin çeşitli yerlerine çekiçle vurulduğunu, hızla giderken kaldırıma çıkarıldığını ve düz yolda engellerin üzerinden geçmek gibi bir dizi dayanıklılık testinden geçirildiğini görüyoruz. Dubstep fon müziği eşliğindeki görüntüleri aşağıdaki video aracılığıyla izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6577 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, süper otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim