Anlık Bildirim

Kripto para piyasası 2018'in en kötü gününü yaşıyor

Kripto para piyasalarında çok ciddi bir düşüş yaşanırken piyasa değeri itibariyle ilk sıralarda yer alan kripto para birimlerinin değeri bu düşüş nedeniyle 2018'deki en düşük seviyeye gelmiş durumda.

Kripto para piyasası 2018'in en kötü gününü yaşıyor Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasasının toplam değeri bu yılın ilk haftalarında 800 milyar doları aşmış ve aynı tarihlerde Ether(1410$), Ripple(3.84$) ve Bitcoin Cash(2941$) gibi pek çok kripto para birimi, tarihindeki en yüksek değere ulaşmıştı. Bu ayın başında başlayan ve G20 görüşmeleri sonrasında kısa süreliğine dursa da son günlerde şiddetlenerek devam eden düşüş trendi ise sadece iki buçuk ay önce rekor değere ulaşan kripto para birimlerini alt üst etmiş durumda. 


Bu yılın en düşük değeri 

Bitcoin'in 7100$ seviyelerinde bir değere sahip olduğu şu dakikalarda dün, gün içinde yüzde 10-15 civarında değer kaybeden Ether, Ripple ve Bitcoin Cash 2018'in en düşük değerini görmüş durumda. 24 Kasım tarihinde 400$ değerini ilk kez aşan ve o günden sonra bir daha 400$ değerinin altına düşmeyen Ether, şu sıralar 387$ değerine sahip. An itibariyle 0.52$ değerine sahip olan Ripple ise daha önce böylesine düşük bir değeri geçtiğimiz yıl aralık ayında görmüştü. Geçtiğimiz hafta değeri 1000$'ın altına düşen ve iki günde neredeyse yüzde 20 değer kaybeden Bitcoin Cash de 713$ değeriyle bu yılın en düşük değerine geriledi.


Tabi geçtiğimiz ay değeri 6500$ değerine kadar gerileyen Bitcoin, şu an için bu yılın en düşük seviyesinin üstünde bir değere sahip ancak diğer büyük kripto para birimlerindeki bu sert düşüş toplam piyasa değerine de yansımış durumda. Şu anda 270 milyar dolar değerinde olan kripto para piyasasının toplam değeri de bu yılın en düşük seviyesinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7026 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) ve
3 etiket daha ether bitcoin cash Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim