Ethereum Haberleri

Etiket
Son dakika ethereum haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), ethereum hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
24 VİDEO 379 HABER 2 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 22 İÇERİK

Ethereum Son Dakika Haberleri

Güncel Ethereum Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika ethereum haberleri de dahil olmak üzere ethereum ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 24 video, 2 galeri ve 353 adet ethereum haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 18 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

ethereum İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel ethereum haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Ethereum Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni ethereum haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son ethereum haberlerini okuduktan sonra, Kripto Para İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Son Dakika Ethereum Haberleri DonanımHaber'de 📢

"Ethereum haberlerinde neler var?" diye merak edenler için son dakika Ethereum haberleri burada! Siz de DonanımHaber Ethereum sayfasını takip ederek, Ethereum ile ilgili şu konulardan haberdar olabilirsiniz:

  • Son dakika Ethereum yorum haberleri
  • Ethereum geleceği hakkında haberler
  • Ethereum neden yükselmiyor, düşüyor?
  • Ethereum güncellemesi hakkında gelişmeler
  • Ethereum ne zaman yükselecek?
  • Ethereum madenciliği haberleri
  • Ethereum kaç dolar, kaç TL? gibi Ethereum fiyatıyla ilgili canlı haberler
  • Ethereum vakfından gelen son açıklamalar

Ethereum Hakkında 💡

Ethereum akıllı kontrat özelliği olan, merkeziyetsiz ve açık kaynak kodlu bir blok zinciridir. Bitcoin'den sonra en büyük piyasa değerine sahiptir.

Ethereum, 2013 yılının sonlarında kripto para araştırmacısı ve programcısı Vitalik Buterin tarafından yeni nesil bir blokzinciri olarak önerilmiştir. Ethereum'un geliştirilmesi için gereken maddi kaynak 2014 Temmuz ve Ağustos aylarında kitle fonlaması yöntemiyle internet üzerinden toplanmıştır. Ethereum, 30 Temmuz 2015’te, 11.9 milyon coin “ön madencilik” ile önceden üretilerek hayata geçirildi.

Ether ya da kısa adıyla ETH, Ethereum platformu tarafından üretilen kripto para birimidir. Ether, cüzdanlar arası transfer edilebilir ve madencilik hesaplamalarını karşılamak için kullanılabilir. Ethereum, merkezi olmayan Turing sanal makinesinin (Ethereum Virtual Machine (EVM)) kullanımına olanak verir. Bu sanal makine komutları uluslararası İnternet ağını kullanarak çalıştırabilir. “Gas”, kendi içinde fiyat hesaplama mekanizmasıdır, spam riskini azaltmak ve kaynakları İnternete yüklemek için kullanılır.

Ethereum hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim