Anlık Bildirim

LG G3 10 milyon satış rakamına koşuyor

LG G3 10 milyon satış rakamına koşuyor

Satışa çıktığı dönemden bu yana özellikle Güney Kore'de büyük ilgi gören LG G3, global pazarda da büyük ilgiyle karşılaştı. Cihaz şimdi bir rekora koşuyor.

Firmadan yapılan açıklamada LG G3 amiral gemi modelinin 10 milyon satış rakamına koştuğu ifade edildi. Bu firma tarihinde de bir rekor olacak. Bilindiği gibi 10 milyon rakamları genelde Galaxy cihazlarından gelmekteydi. LG de amiral gemi modeli ile 10 milyon kulübüne adını yazdıracak.

Firma şimdilik bu rekorun ne zaman kırılacağını tam olarak belirtmiyor ancak işaretler yıl sonuna kadar 10 milyon rakamının geçilmiş olacağını gösteriyor. LG yılın ikinci çeyreğinde de yüzde 16 artışla 14.5 milyon adet akıllı telefon satımış ve firma rekorunu kırmıştı.

LG G3 modelinde hatırlanacağı üzere 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte True HD IPS+ ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 13MP çözünürlükte OIS+ destekli arka kamera, 16GB depolama kapasitesi - 2GB RAM/32GB depolama kapasitesi - 3GB RAM seçeneği, microSD desteği, çıkarılabilir 3000mAh gücünde batarya şeklinde özellikler mevcut.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1787 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
g3, lg ve lg g3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim