Anlık Bildirim

LG Optimus G2 modeline ait olduğu belirtilen bir görsel paylaşıldı

LG Optimus G2 modeline ait olduğu belirtilen bir görsel paylaşıldı

LG'nin yılın ikinci yarısı için piyasaya sürmesi beklenen yeni amiral gemi modeli Optimus G2 ile ilgili bugüne kadar pek çok görsel ve iddia internete sızdırıldı. Son olarak cihazdan yeni bir görsel daha internette paylaşıldı.

Görsel daha önce internete sızdırılanlardan oldukça farklı bir tasarıma sahip olan bir prototipi yansıtıyor. Keskin köşeler ve Home tuşunun aksine önceki görsellerde Home tuşu yoktu ve onun yerine LG logosu konmuştu. Kaynaklar görseldeki cihazın Optimus G2 erken prototipi olduğunu belirtiyor. 

Optimus G2 modelinin  gündeme gelen özellikleri ise 5.2 inçlik Full HD ekran, daha yüksek veri aktarımı hızlarına çıkabilen LTE-Advanced teknolojisi, 1.9GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi, 2GB RAM, 13MP çözünürlükte arka kamera ve Android 4.2.2 işletim sistemi şeklinde sıralanıyor.

Modelin Ağustos ayında satışa sunulması beklenirken, ilk etapta operatöre özel ve ABD'de piyasaya çıkacağı düşünülüyor. Sonrasında ise model uluslararası piyasalara açılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1584 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim