Anlık Bildirim

LG, şimdiye kadar 5 milyon LTE uyumlu akıllı telefon sattı


Hali hazırda kullanmakta olduğumuz 3G ağların kat kat üzerinde veri iletim hızlarına sahip olan 4G LTE ağları ABD, Güney Kore ve Japonya gibi ülkelerin yanında pek çok Avrupa ülkesinde de faaliyete geçmiş durumda. Altyapı kapsamı arttıkça tüketicinin LTE modellerine yönelmesi de kaçınılmaz oluyor. LTE telefon segmentine yatırım yapan firmalar da karşılığını fazlasıyla alıyor.

Güney Koreli LG, yaptığı duyuruda 1 milyonu sadece Temmuz ayında olmak üzere dünya çapında 5 milyon LTE uyumlu akıllı telefon sattığını açıkladı.

LTE hizmetinin erişilebilir olduğu ülkelerde satışta olan 10 LTE uyumlu LG akıllı telefonu bulunuyor. Dünyanın ilk HD LTE akıllı telefonu olarak lanse edilen Optimus LTE 2 milyon satışla bu başarıya katkı yaptı. 5 inçlik Optimus Vu da Mart ayından bu yana 500 bin satış rakamına ulaştı.

Global olarak daha fazla ülke 4G altyapısına katılıyor ve LTE uyumlu telefonların satışı da artıyor. Bu yıl ki LTE uyumlu akıllı telefon satışının geçen yılı 10'a katlayacağı tahmin ediliyor. LG bu bakımdan LTE akıllı telefon serisini yeni modellerle büyütmeye devam edecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim