Anlık Bildirim

LG ve HTC, Samsung'un Apple ile olan patent savaşında destek olacak

LG ve HTC, Samsung'un Apple ile olan patent savaşında destek olacak

Yıllardır süren Apple ve Samsung arasındaki patent savaşları halen bir sonuca ulaşmış değil ve iki taraf da kendi haklılığı için mücadele ediyor. Bununla birlikte Samsung'un Android cephesini temsil ediyor oluşu davanın seyrinin ekosistemdeki Google dahil diğer üreticileri de etkileyeceği biliniyor. 

Samsung bugüne kadar Apple ile tek başına mücadele etmiş ve zaman zaman Google yardım elini uzatmıştı. Ancak bundan sonra Apple'ın karşısına kalabalık bir grup çıkacak gibi görünüyor. 

Gelen bilgilere göre HTC ve LG, Google ile işbirliği yaparak Apple-Samsung arasındaki patent davalarında ellerindeki bilgi ve belgelerle mahkemeye tanıklık etmeye karar vermiş durumda. Bu isteklerini de mahkemeye ilettiler. Ancak tanıklık oturumlarının kapalı olarak yapılması şartını koştular. 

Grubun davalara müdahil olması patent mücadelesinin seyrini nasıl değiştirecek bilinmiyor. Ancak sağlam delillerle Samsung'un haklılığı ispat edilebilir. Apple tarafında ise şimdilik tanıklık yapmak isteyen herhangi bir akıllı telefon üreticisi mevcut değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
821 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
patent
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim