Anlık Bildirim

LG'den Firefox işletim sistemli şeffaf bir akıllı telefon

LG'den Firefox işletim sistemli şeffaf bir akıllı telefon

Geçen yıl büyük umutlarla lanse edilen ancak halen dişe dokunur bir pazar payı elde edemeyen Mozilla'nın Firefox işletim sistemi sessiz adımlarla yoluna devam ediyor. Ekosisteme son olarak katılan LG Fx0 modeli donanım çıtasını biraz daha yükseltiyor.

Genelde giriş seviyesi donanımlar ile gördüğümüz Firefox cihazları LG Fx0 ile birlikte biraz daha orta seviyeye doğru yaklaşacak. 4.7 inçlik ekranında 720p çözünürlük taşıyan Fx0 modeli Snapdragon 400 yongasetinden gücünü alıyor. Sistem 1.5GB RAM ile desteklenirken, 16GB artırılabili depolama kapasitesi mevcut. 

Modelde 8MP çözünürlükte arka kamera, 2.1MP çözünürlükte ön kamera, 10.5mm kalınlık, 148gr ağırlık, 2370mAh gücünde batarya ve Firefox 2.0 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler bulunuyor. 

Modelin dikkat çeken özelliği ise gövdenin tamamen şeffaf plastik malzemeden imal edilmiş olması. Böylece elinizde bir telefon iskeleti tutuyorsunuz hissi veriyor. Diğer bir dikkat çeken hususu ise yaklaşık 416$ civarındaki satış fiyatı. Japonya'nın ilk Firefox cihazı ünvanını alan Fx0 ayrıca en pahalı Firefox cihazı da oldu. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
836 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim