Anlık Bildirim

LG’den sinek kovar telefon

Sivri sineklerin önemli bir rahatsızlık verdiği Hindistan’da sinek kovucu cihazlar oldukça popüler. LG de Hintli tüketicilere sunduğu cihazlarına sinek kovucu entegre etmeye başladı.

Özellikle gelişmekte olan ülke pazarlarında standart cihaz donanımının üzerine o bölgeye hitap eden ilginç bir özellik eklendiğini görüyoru. Geçen yıl Hindistan’daki televizyonlarına sinek kovucu entegre eden LG şimdi telefonlara geçti.

Sineklere geçit yok

Bu hafta yine Hindistan’da tanıtılan LG K7i adındaki akıllı telefon sinek kovucu özellik ile geliyor. LG televizyonlarında yer alan ultrason sinek kalkanı bu telefona da uygulanmış. Ses dalgaları yayarak telefon, haşereleri belirli bir mesafeye kadar uzak tutabiliyor. Ayrıca sağlığa da herhangi bir zararı yok.

Bu özellik haricinde giriş seviyesi bir telefon ile karşı karşıyayız. 5 inçlik 720p ekran, 4 çekirdekli bir işlemci, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 2500mAh kapasiteli batarya, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera bunlar arasında.

Sinek kovucu özellik değiştirilebilir kapağa has bu yüzden tüketiciler isterse orijinal kapağı takarak normal bir şekilde telefonu kullanabiliyor. Telefonun fiyatı 120$ olarak açıklandı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5028 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg k7i ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim