Anlık Bildirim

League of Legends Dünya Şampiyonası’nı Team Razer SKT kazandı

Best of Five Series finallerinde Samsung Galaxy’i mağlup eden "SK Telecom T1" (SKT), League of Legends Dünya Şampiyonası’nı ve 2 milyon dolarlık ödülü kazanan isim oldu.
Staples Center’da gerçekleştirilen, 18 binden fazla seyircinin ve milyonlarca online izleyicinin takip ettiği karşılaşmada Samsung Galaxy’i 3-2 skorla yenerek seri finalini kazanan Team Razer SKT, böylelikle tacını korudu ve 4 yılda 3 dünya finalini kazanmayı başardı.
SKT adına açıklama yapan, kariyeri boyunca kazandığı başarılar ve istikrarı sayesinde League of Legends’ın "Michael Jordan"ı olarak anılan Lee "Faker" Sang-hyeok, etkinlikten duyduğu memnuniyeti "Kesinlikle, bu Amerika’da League of Legends için şimdiye kadar gerçekleşen en önemli eSpor olayıydı.” cümlesiyle dile getirdi.
Team Razer çatısı altında toplanan tüm takımlar gibi SKT’in oyuncuları da Razer’ın fare, klavye, kulaklık, konsol kontrolcüsü ve diğer aksesuarları kullanıyorlar. "Faker" ise şimdiye kadar yapılmış en hassas fare olduğu için DeathAdder Elite kullanmaya başladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim