Anlık Bildirim

Lenovo Vibe X3 en iyi ses deneyimini sunmaya geliyor

Çinli üretici Lenovo'nun daha çok tasarıma odaklandığı popüler akıllı telefon serisi Vibe X, dikkat çekici özellikler kazanarak üçüncü kez tüketicinin karşısına çıkıyor.

İlk kez 2013 yılında tüketici ile buluşan Lenovo'nun tasarım odaklı üst seviye akıllı telefon serisi Vibe X, geçen yıl kalitesini biraz daha artırarak farklılaşmaya başlamıştı. Şimdi ise çıtayı daha da yukarı çekiyor. 

Lenovo Vibe X3 firmanın ses teknolojileri açısından en cömert davrandığı akıllı telefonu oldu. Bölgeye göre ESS Sabre ES9018K2M (muhtemelen Galaxy S7 amiral gemisinde de göreceğiz) veya Wolfson8281 DAC ses yongasını tercih eden firma ayrı bir hoparlör amplifikatörü ile yongayı desteklerken, üç adet de gürültü önleyici mikrofon kullanıyor. Firma Dolby Atmos ile desteklediği bu sisteme Hi-Fi 3.0 adını veriyor. Tüm bunların yanında ön tarafta da çift stereo hoparlör var. 

Lenovo Vibe X3 bölgeye göre çok değişiklik gösteren bir model olmuş. Ses yongalarının dışında yine bölgeye göre 6 çekirdekli Snapdragon 808 veya 8 çekirdekli MT6753 yonga seti cihaza gücünü veriyor. Yonga setleri dikkate alındığında ciddi bir performans farkı ortaya çıkacak gibi görünüyor. 

Snapdragon 808 yonga seti taşıyan versiyonda 3GB RAM ve 32GB/64GB artırılabilir depolama kapasitesi bulunuyor. 21MP çözünürlüğüne faz algılamalı Sony IMX230 arka sensör, 8MP çözünürlüğünde ön kamera ve 3600mAh gücünde bir bataryanın kullanıldığı versiyon 9.3mm kalınlığa sahip. 

MediaTek yonga setinin kullanıldığı versiyonda ise 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlüğünde faz algılamalı arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 3400mAh gücünde batarya ve 8.7mm kalınlık yer alıyor. Aslında performans dışında da versiyonlar arasında ciddi bir fark var. 

Cihazda 5.5 inçlik Full HD IPS ekran, Gorilla Glass 3 koruma, metal alaşımlı kasa, parmak izi okuyucu özellikleri ortak. Bazı kaynaklarda düşük özellikli modelin Lenovo Lemon X3 olarak satışa çıkacağı ifade ediliyor. 25 Kasım itibariyle satışa sunulacak olan seride Lemon X3 modelinin fiyatı 300$. Vibe X3 32GB kapasiteli model 400$ iken, 64GB kapasiteli model ise 470$ fiyat etiketine sahip olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6590 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, lenovo vibe x3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim