Anlık Bildirim

Lexus'dan ilginç bir konsept daha: Buz tekerlek

Japon otomotiv devi Toyota tarafından üretilen lüks otomobil markası Lexus, konsept çalışmalarına devam ediyor. Firmanın çok dikkat çeken yeni çalışması ise buz lastikler üzerine kuruluyor.
 
Lexus'dan ilginç bir konsept daha: Buz tekerlek
Son dönemde daha çok hazırladığı Hoverboard ve Origami sanatından ilham aldığı karton aracıyla dikkatleri üzerine çeken lüks otomobil üreticisi Lexus, bu sefer "buz lastikler" ile karşımıza çıktı.
Firmanın lüks crossover modeli Lexus NX temelinde hazırladığı yeni buzdan lastik projesi, birçok buz heykel uzmanının yardımıyla hazırlanmış durumda. Üç aylık bir araştırma ve test sürecinin sonucunda Lexus NX'in toplam ağırlığını kaldırabilecek düzeyde üretilen bu ilginç lastikler, kalıp buz parçalarından el ile işlenerek hazırlanmış.
Londra yollarında sürülmeden önce beş gün boyunca -30 derecede tutulduğu belirtilen (Lastiklerin erimesini yavaşlatmak ve görsel olarak tamamlamak için) Lexus NX, yerleştirilen mavi LED ışıkların da etkisiyle buz lastikleriyle oldukça dikkat çekici görünüyor. Daha çok reklam amaçlı konsept proje hakkında hazırlanan tanıtım videolarını aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5673 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Lexus, NX ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim