Anlık Bildirim

LibreOffice Android işletim sistemine çok yakın

LibreOffice Android işletim sistemine çok yakın

Linux tabanlı OpenOffice döküman düzenleme platformundan ayrılarak kendi yoluna devam eden LibreOffice, 30'dan fazla dil desteği ile masaüstü platformlarda başarılı bir çizgi izliyor. 

Yazılım ekibi ise yaklaşık bir yıldır Android sürümü için çalışmalar yapıyor. Geliştirici Miachel Meeks, kısmi olarak yazılımı Android için port etmeyi başardıklarını açıkladı. Ekibin masaüstü platforma odaklanması nedeniyle yavaş ilerlediklerini kaydeden Meeks, döküman görüntüleme olarak uygulamanın tamamlandığını ancak kalan kısımların entegrasyonunun zaman aldığını sözlerine ekledi. 

Uygulamanın tam olarak indirmeye sunulması için birkaç ay daha gerekiyor. Ayrıca Play mağazasında uygulanan 50MB boyut sınırı da diğer bir handikap çünkü uygulama 54MB boyutunda olacak. Bununla birlikte ekip kendinden emin. Yine de Meeks Android geliştiricilerine yardım çağrısı yapmaktan geri durmuyor.

Ancak fiyat ve döküman düzenleme özelliği konusunda bir bilgi yok. Uygulamanın rakipleri genelde 10$ üzeri bir fiyatla mağazada boy gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim