Anlık Bildirim

Locket ile kilit ekranınızdan para kazanın

Locket ile kilit ekranınızdan para kazanın

İnternetten para kazanma konusu yıllardır insanların peşinden koştuğu ve kısmen başarılı olduğu veya hiç olamadığı bir konu. Mobil cihazların yaygınlaşması ile birlikte para kazanma ilanları bu sektöre de yansıdı.

Android cihazları için geliştirilen Locket farklı bir reklam anlayışı sunuyor. Aslında mobil cihazlarda bu tarz bir reklam stratejisini Kindle cihazları ile Amazon'da görmüştük. Locket uygulamasının arkasında bir girişim bulunuyor ve reklamverenler ile kullanıcıları daha sık buluşturmayı planlıyor. 

Locket uygulaması kurulduktan sonra kilit ekranınızın yerini alıyor ve belir periyotlarla ekranda reklamlar yayınlıyor. Reklam üzerinde sürükleme yaparak ilgili siteye ulaşmak mümkün. Eğer kilit ekranınızı açarsanız, girişim size bir cent ödüyor. Bir saat içerisinde 3 cente kadar para kazanma sınırlaması var. Diğer tıklamalar ise girişime para olarak dönüyor.

Hesaplamalara göre bir yıl boyunca saatte 3 tıklama ile 262.80$ kazanmak mümkün. Ancak uygulama şimdilik ABD sınırları içerisinde kullanılabiliyor.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim