Anlık Bildirim

Logitech şimdiye kadar ki en ergonomik faresini tanıttı

Profesyonel kullanıma yönelik ergonomik bir fare arıyorsanız Logitech MX Vertical tam size göre. Logitech MX Vertical bileğinizi ve kolunuzu yormanızı engelliyor.

Genelde bilgisayar faresi dediğimiz zaman kafamızda canlanan tasarım bellidir. Çoğunluk kullanıcı standart fare tasarımından vazgeçemezken profesyonel tarafta bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.

Logitech MX Vertical özellikleri ve fiyatı

Daha çok ergonomiye odaklanan profesyonel fare modelleri ya iz topunu elinizde yönlendirdiğiniz ya da avuç içi V şeklinde kavrayacak biçimde versiyonlara sahip. Logitech MX Vertical fare modeli ikinci şıkka giriyor.

Logitech MX Vertical firmanın en ergonomik fare modeli olma özelliğine sahip. Ergonomik yapısı sayesinde bileğe ve kolun ön kısmına yapılan baskıyı ortadan kaldırıyor. Böylece rahat bir kullanım sunuyor. Firma onlarca test ve prototip sonrasında bu tasarımda karar kılmış.

57 derecelik dikey bir açıya sahip olan fare bu sayede kas aktivitelerini de yüzde 10 civarında azaltıyor. Kullanıcı sanki birisiyle el sıkışırmış gibi fareyi kavrayabiliyor. Baş parmak da rahat bir hareket alanı buluyor.

4000 DPI hassasiyetinde bir sensöre sahip olan Logitech MX Vertical, kullanıcıların fazla el hareketi yapmasını engelliyor. Üst kısımda yer alan tuş hassasiyeti 400-4000DPI arasında değiştirebiliyor.

Fare iki bilgisayar arasında tekrar eşleşmeye gerek kalmadan anlık olarak geçiş yapabiliyor. LOgitech Flow yazılımı ile bir bilgisayarda kopyaladığınız dosyaları diğer bilgisayara atabiliyorsunuz.

240mAh kapasiteli batarya 4 aya kadar kullanım süresi sunuyor. Hızlı şarj ile bir dakikalık dolumda 3 saat kullanma süresi elde edebiliyorsunuz. Logitech MX Vertical 100$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim