Anlık Bildirim

Xiaomi’den akıllı kombi

Xiaomi evlerde enerjiyi tasarruflu kullanarak suyu ısıtacak yeni bir akıllı kombi geliştirdi. Viomi Smart Gas Water Heater 1A modeli özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Daha çok ismini mobil cihaz pazarında duyduğumuz Xiaomi aslında çok geniş bir yelpazeye hitap ediyor. Televizyon sektöründen tutun dizüstü bilgisayar, elektrikli scooter ve hava temizleme araçlarına kadar pek çok sektör saymak mümkün. Firmanın odak noktası ise akıllı ev aletleri.

Viomi Smart Gas Water Heater 1A özellikleri ve fiyatı

Daha çok Çin pazarına hitap eden akıllı ev aletleri enerji ve su tasarrufu konusunda önemli avantajlar sunuyor. Son olarak tanıtılan akıllı kombi de buna bir örnek. Alt marka Viomi bünyesinde piyasaya çıkan Smart Gas Water Heater 1A, evlerde suyu daha verimli ısıtarak enerji israfının önüne geçmeyi amaçlıyor.  

Gaz ile suyu ısıtan akıllı kombi kullanıcının sürekli takip etmesine gerek bırakmadan akışı kontrol ediyor ve otomatik olarak gerekli müdahaleleri  yapıyor.

Ana ısıtıcı ile kimyasal enerjiyi ısıya çeviren kombi soğuk su geldiği anda algılıyor ve ısıtıcıyı ateşliyor. Isı değişim bloğunun içinden geçen soğuk su en hızlı şekilde en fazla ısıyı emerek dışarı veriliyor. Gaz vanası ise otomatik olarak suyun akışını ayarlıyor ve enerji tasarrufu yapıyor.

Su ısıtıcı dakikada 13 litre su akışı sağlayabiliyor. Bu da bir mutfak ve iki banyonun sıcak su ihtiyacını rahat bir şekilde karşılıyor. Kombideki dijital termostat sürekli sabit bir ısı derecesinin elde edilmesini sağlıyor. Su sıcaklığı ise anlık olarak LED ekrandan takip edilebiliyor. Viomi Smart Gas Water Heater 1A kombi modelinin fiyatı 130$ olarak açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18260 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
viomi smart gas water heater 1a, xiaomi ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim