Anlık Bildirim

MSI, R9 270X Gaming 2G ITX ekran kartını resmen duyurdu

MSI, R9 270X Gaming 2G ITX ekran kartını resmen duyurdu


Sizlere yıl başlarında ilk olarak duyurduğumuz MSI'nın Gaming serisi altındaki Mini-ITX form faktörüne sahip Radeon R9 270X ekran kartı resmen lanse edildi.

Firmanın konsol büyüklüğünde sistemlerde yüksek performans isteyen kullanıcılara yönelik geliştirdiği ekran kartı R9 270X Gaming 2G ITX olarak isimlendirildi. Kart 170mm uzunluğu ile herhangi bir mini-ITX yapısına rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. 

28nm Curacao XT grafik yongasından güç alan ekran kartında 1280 paralel işlem birimi, 2GB DDR5 bellek kapasitesi ve 256-bitlik veri yolu desteği yer alıyor. Çift slot tasarımlı kartta grafik birimi çalışma hızları baz 1000-1030MHz, boost ile 1050-1070MHz olarak belirlenirken, bellekler için ise efektif olarak frekans hızı 5.6GHz. 

Kartta MSI'nın melez soğutma çözümü Radax fan sistemine yer verdiğini görüyoruz. Bu sistemde radyal ve eksenli fanlar tek bir fan içerisinde birleşiyor ve ısıyı yüzde 30'a varan oranlarda düşürebiliyor. Fan içerisinde ise yapraklar yüksek hava akımını düzenlemeyi sağlıyor.

MSI kartı özel teknolojilerle de destekliyor. XSplit Gamecaster teknolojisi tek bir tıklama ile oyunların canlı aktarımına veya kaydedilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca Twitch, UStream ve YouTube Live gibi platformlarda da yayın yapılabiliyor. R9 270X Gaming 2G ITX ekran kartının kısa süre içerisinde satışa sunulması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim