Anlık Bildirim

MacBook Pro şimdi daha iyi grafik gücüne sahip

AMD’nin mobil ekran kartı serisine dahil ettiği Radeon Pro Vega 20 ve Radeon Pro Vega 16 birimleri ilk kez MacBook Pro modelinde boy gösterdi. Detaylar haberimizde.

Dün akşam yapılan etkinlikte Apple birbirinden iddialı yeni ürünlerini tanıttı ancak sessiz sedasız güncellediği bir model daha vardı. MacBook Pro serisi bugüne kadar ki en güçlü grafik seçeneklerine sahip oldu.

Yeni Radeon Pro Vega birimleri

Yıl içerisinde seri güncellendiğinde en üst seçenek Radeon RX 560X olarak belirlenmişti. Yerleşik Iris grafikleri yanında MacBook Pro biraz daha Polaris döneminde kalmış gibi görünüyordu. Yeni güncelleme ile bu değişti.

AMD’nin aynı saatlerde tanıttığı Radeon Pro Vega 20 ve Radeon Pro Vega 16 grafik birimleri MacBook Pro serisi içerisinde yerini aldı. Böylece AMD grafikli Intel işlemcilerinden daha iyi bir seçenek sunulmuş oldu.

AMD Radeon Pro Vega 20 grafik biriminde 1280 Shader, Radeon Pro Vega 16 grafik biriminde ise 1024 Shader ünitesi yer alıyor. HBM 2 bellek ile birlikte kombinasyon tamamlanıyor. Radeon RX 560X versiyonlara göre grafik gücünde yüzde 60 performans artışı olduğu ifade ediliyor.

Kullanıcılar yeni Radeon Pro Vega grafik seçenekleri sayesinde 3D işleme, video düzenleme, ultra ayarlarda Full HD oyun oynayabilme gibi avantajlara sahip olacak. Radeon Pro Vega 20 ve Radeon Pro Vega 16 grafik birimleri 15 inçlik MacBook Pro üzerinde Kasım ortalarına doğru erişilebilir olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim