Makyajlanmış haliyle ilk kez Hindistan’da sergilenen aracın tasarımı, Avrupa pazarı için İzmit’te üretilen modelde de bulunacak. Zira Hyundai i20 modelini aynı zamanda Hindistan’da da üretiyor ve bu üretim araçları arasında yalnızca Euro norm farkı bulunuyor. Yani ülkemizdeki fabrikadan çıkan modeller Avrupa standartlarına göre üretiliyor.
Kabinde ve dış tasarımda makyaj operasyonlarına sahne olan yeni i20 modelinin motor yelpazesinde bir değişiklik yapılacağını düşünmüyoruz. Yani Hyundai muhtemelen makyajlı i20’de de atmosferik 1.2 ve 1.4 litre benzinli motorlar ile birlikte 1.0 litre turbo benzinli ve 1.4 litre CRDi motorları sunmaya devam edecek gibi görünüyor.
Makyajlı yeni i20 modelinin Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nı pas geçip Mayıs ayından sonra özel bir etkinlikle tanıtılacağı da gelen haberler arasında.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
8330 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, i20 ve