Anlık Bildirim

Marshall artırılmış gerçeklik uygulaması ile duvarlarınızı istediğiniz renklerde görün

Gerçek nesnelerin üzerine sanal giydirmeler yapan artırılmış gerçeklik uygulamaları hem kullanıcıların hem de hizmet verenlerin işini rahatlatıyor. Marshall Visualizer bu açıdan güzel bir örnek oluşturuyor.

Ünlü boya üreticisi Marshall tarafından geliştirilen uygulama, kullanıcıların mağazalara gitmeden beğendikleri renklerin duvarlara nasıl uyduğunu görmelerini ve buna göre seçim yapmalarını amaçlıyor.

Uygulama beğendiğiniz rengi seçmeniz ile işleme başlıyor ve Visualizer modunu seçerek cihaz kamerasını tuttuğunuz duvarları bu renk ile sanal olarak boyayabiliyorsunuz. Köşe algılaması ile bir duvarı başka renge diğer duvarı başka renge boyayabilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz. Boyadığınız duvarların resmini kaydederek daha sonra sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.
Marshall artırılmış gerçeklik uygulaması ile duvarlarınızı istediğiniz renklerde görün
 

Eğer evdeki eşyalarınızın rengine uygun seçim yapmak istiyorsanız renk seçici ile kolayca nesnelerin rengini alabiliyorsunuz. Ayrıca projeleriniz için boya çeşitlerinin detaylı olarak bilgilerini de alabileceğiniz uygulamada size en yakın mağazayı bulabilir, faydalı videoları izleyebilirsiniz. Ancak uygulamada pek çok rengin ülkemizde yer almadığı belirtiliyor. Bunun dışında uygulama oldukça başarılı hazırlanmış. Uygulama Android ve iOS için geliştirildi. 






Marshall artırılmış gerçeklik uygulaması ile duvarlarınızı istediğiniz renklerde görün



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim