Anlık Bildirim

Marvel'in Black Panther filmi şekillenmeye başladı

Marvel sinematik evreninin 3.evresindeki en heyecan verici filmlerden biri olan Black Panther için hazırlıklara başlandı. Filmin oyuncu kadrosuna iki genç yıldız daha katıldı.
Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ile birlikte, Marvel sinematik evreninin 3.evresi de başlamış oldu. 2019 yılında vizyona girecek Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2 ile tamamlanacak olan 3.evre, toplamda 9 filmden oluşacak. Marvel sinematik evrenini daha da genişletecek olan bu 9 filmden biri de Black Panther olacak.
Marvel çizgi romanlarının sevilen kahramanlarından biri olan Black Panther, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ile birlikte ilk kez sinemaseverlerin karşısına çıktı. Hollywood'un parlayan yıldızlarından Chadwick Boseman tarafından canlandırılan karakter, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından Kahramanların Savaşı'nın en iyi yanlarından biri olarak değerlendirildi. Karakterin aldığı bu pozitif yorumların ardından Marvel'in en merak edilen filmleri arasına giren Black Panther, yavaş yavaş şekillenmeye başladı.
Fruitvale Station ve Creed gibi başarılı filmlerle kariyerine müthiş bir başlangıç yapan genç yönetmen Ryan Coogler'ın yöneteceği Black Panther, Hollywood'un en gözde genç yıldızlarından ikisini kadrosuna kattı. Creed ve Fantastic Four filmlerinin genç yıldızı Michael B. Jordan ve 12 Yıllık Esaret filmi ile en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ını kazanan Lupita Nyong'o, Black Panther'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Nyong'o, Black Panther'in kız arkadaşını canlandırırken, Jordan'ın da filmin kötü adamı olarak karşımıza çıkacağı söyleniyor.
Hayali bir Afrika ülkesi olan Wakanda'da geçen film, babasının haince öldürülmesinin ardından Black Panther ünvanını devralıp ülkesine liderlik edecek olan prens T'Challa'nın hikayesini anlatacak. Hem kamera arkasında hem de kamera önünde son derece yetenekli isimleri bir araya getiren Black Panther, Marvel'in en heyecan verici filmleri arasına girmiş durumda. Çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak olan Black Panther, 6 Temmuz 2018'de vizyona girecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8715 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim