Anlık Bildirim

Mercedes-Benz yeni A-Serisi'nin kış koşullarındaki hünerlerini sergiledi

Önümüzdeki aylarda yeni nesil A-Serisi'ni resmiyete kavuşturacak olan Mercedes-Benz, modelin zorlu kış koşullarındaki testlerini gösteren yeni bir teaser video yayınladı.
Mercedes-Benz'in yenilemeye hazırlandığı giriş seviyesi modeli A-Serisi karşımıza birçok kez kamuflajlı olarak çıktı. Firma modeli resmiyete kavuşturmadan önce her modelde olduğu gibi zorlu testlerden geçiriyor.
Firma yılın ilerleyen döneminde duyurmaya hazırlandığı A-Serisi'nin zorlu kış koşullarındaki testlerini gösteren kısa bir teaser video yayınladı. Yayınlanan videoda karlı yollarda eğlenceli bir şekilde drift yaparak ilerleyen A-Serisi, videonun ilerleyen kısımlarında -28 santigrat derecedeki rüzgar tünelinin zorlu koşullarında teste tutuluyor.
Bu testleri piyasaya süreceği her yeni araç için uygulayan otomotiv üreticilerinin, araçların her koşulda yetenekli olduğunu kanıtlamaları gerekiyor. Araçları aşırı soğuk ve sıcak ortamlarda test eden üreticiler böylece bu koşullarda sahiplerinin zor durumda kalmamasını sağlıyor. Yeni nesil ile birlikte sedan bir versiyona kavuşacak olan yeni A-Serisi'nin önümüzdeki aylarda resmiyete kavuşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5253 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes-benz a-serisi, a-serisi ve
2 etiket daha mercedes mercedes a class
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim