Anlık Bildirim

Metal kasalı Moto X 2016 internete sızdırıldı

Akıllı telefon pazarında kendi çizgisini oluşturan ve bunu başarı ile devam ettiren Moto X serisi, gelecek yıl ortalarında daha güçlü bir şekilde tüketicinin karşısına çıkacak.

Mobil cihaz bölümü ile birlikte Lenovo'ya satılan Motorola Mobility, o gün bugündür faaliyetlerini artırarak devam ettiriyor. Lenovo'nun güvendiği ve daha fazla kaynak ayırmayı düşündüğü Motorola Mobility, gelecek yıla da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 

İnternete sızan görselde firmanın amiral gemi sınıfındaki Moto X modeli görünüyor. Tamamen metal bir kasaya sahip olan Moto X modelinin arka kısmında oldukça büyük bir kamera yerleşimi dikkat çekiyor. Son dönemde üreticiler artık çözünürlük seviyelerini artırmak yerine çekim kalitesini artırmayı tercih ediyor. Bunun da yollarından birisi daha büyük sensörler. 

Akıllı telefonların kasa boyutları gereği sensörler de nispeten küçük boyutlarda oluyordu. Üreticiler artık biraz daha cesur davranıyor ve büyük boyutlu sensörlere yer veriyor. Oluşan büyüklük ise zaman zaman çıkıntı şeklinde tasarımlarla karşılanmaya çalışılıyor. Muhtemelen Moto X 2016 modelinde de büyük bir sensör kullanılıyor. Bu bakımdan cihazın sınıfına göre en iyi performanslardan birisini sergileyebilir. Cihazda dikkat çeken diğer bir detay ise arka kısma yerleştirilen hoparlör.

Bu yıl amiral gemi seviyesinde Moto X Style modelini, orta seviyede ise Moto X Play modelini görmüştük. Gelecek yıl için de muhtemelen bu strateji devam edecek. Bu bakımdan Moto X Style 2016 şeklinde bir isimlendirme ile karşılaşabiliriz. Modelin hangi donanıma sahip olacağı bilinmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4821 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, moto x 2016 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim