Anlık Bildirim

MicroSD kartlarda hafıza rekoru

Taşınabilir cihazlarda kullanıcıların kapasiteye olan ihtiyacı sürekli artıyor. SanDisk de bu ihtiyacı görerek rekor kapasitede yeni bir microSD kart duyurdu. Yeni model tam 400 GB kapasiteye sahip.
En küçük boyutlu hafıza kartı olması nedeniyle microSD kartların kapasiteleri hep sınırlı kalmıştı. Gelişen teknolojilerle birlikte kapasite rekorları da başladı.

Yeni Rekor 


IFA 2017 fuarında sahne alan SanDisk, microSD kartlarda kapasite rekoru kırdığını duyurdu. SanDisk Ultra microSDXC UHS-I hafıza kartı tam 400GB kapasiteye sahip. Bu alanda rekor 256GB seviyesindeydi. Firma önemli sertifikaları da unutmamış.
UHS Speed Class 1 standardı ile 100MB/s okuma hızlarına ulaşabilen hafıza kartı ayrıca uygulamaların hızlı başlatılmasını ifade eden A1 sertifikasına da sahip. Yani hem fotoğrafçılık hem de mobil kullanım için ideal.
Elbette gelişmiş teknoloji ucuza gelmiyor. Özellikle hafıza kartlarında yüksek kapasiteler çok uçuk fiyatlarda. Samsung'un 256GB hafıza kartı 200$ fiyat etiketi ile piyasaya çıkmıştı. SanDisk ise 250$ fiyat etiketi belirlemiş.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim