Anlık Bildirim

Microsoft Andromeda OS uygulamaları internette görüldü

Microsoft'un gizemli Andromeda projesi hızlanmış gibi görünüyor. Windows Mağazası'nda yer alan bazı uygulamaların Andromeda OS'u destekleyemeye başladığı ortaya çıktı.
Microsoft, gelecekteki projeleriyle ilgili ipuçları vermeye devam ediyor. Surface Phone'un varlığına işaret eden patentten sonra bu kez de Andromeda OS'un geleceğini doğrulayan yeni kanıtlar orta çıktı.
Microsoft Store'da Andromeda işletim sistemini destekleyen uygulamalar -tıpkı bu ayın başında gizemli 8828080 etiketi ile listelenenler gibi- görünmeye devam ediyor. Yazılım devinin yaklaşmakta olan Andromeda OS platformu için şirket içinde 8828080 kod adını kullandığını görüyoruz.
Aynı zamanda Microsoft'un kurumsal telefon numarasının bir parçası olan bu rakam, Windows Mağazası'nda desteklenen işletim sistemleri listesinde yer almaya başladı.

Andromeda geliştirme süreci hızla ilerliyor

WindowsCentral, sadece yazılım devinin kendi uygulamalarının değil, aynı zamanda Spotify ve oyunlar gibi üçüncü parti şirketler tarafından geliştirilen yazılımların da "8828080" desteği ile listelendiğini söylüyor.
Andromeda ile hedeflenen şey Windows'un form faktörü, ekran boyutu ve mevcut donanım da dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlı olarak uyarlanabilir kullanıcı arayüzü ve özellikleriyle, cihazdan bağımsız olarak aynı deneyimi sunmasını sağlamak. Böylece bir cihazdan diğerine mümkün olduğunca kesintisiz geçiş yapılabilecek.
Microsoft, Andromeda konusunda ağzını sıkı tutsa da şirket her seferinde bir ipucu vererek geliştirme sürecinin tam gaz ilerlediğinin sinyallerini vermekten geri kalmıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6984 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yazılım devi, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim