Anlık Bildirim

Microsoft, PC ve mobil cihazlar için Forza Street oyununu duyurdu

Microsoft, sadece Xbox platformunda mevcut olan yarış oyunu Forza Street'i, PC ve mobil platformlara getirdiğini duyurdu. Şimdilik Windows 10'da indirilebilen oyun Android ve iOS'a da gelecek.
Konsol yapımcıları genellikle kendi platformlarına özel oyunlar geliştirirler. Bu da konsollar arasında karar vermeye çalışan oyuncular için platformu seçmeye teşvik etmek için yapılıyor. Örneğin Sony'nin  God of War, Nintendo'nun  The Legend of Zelda ve Microsoft'un Forza oyunları gibi.

Windows 10'da indirilebiliyor

Ancak tam da bu noktada Microsoft radikal bir karar aldı ve sadece Xbox platformunda yayınladığı Forza adlı yarış oyununu Windows 10 ve mobil platformlara da getirdiğini duyurdu. Ücretsiz oynanabilen bu yarış oyunu şimdilik Windows 10 işletim sisteminde indirilebiliyor ve önümüzdeki günlerde de Android ve iOS platformunda indirmeye sunulacak.
Microsoft'un Forza Street oyunu ile ilgili açıklamalarında ise: "Forza Street oyununda, yeni Forza hayranları ve deneyimli pilotlar esanevi otomobillerini oluşturabiliyorlar. Oyuncular hızlı modda bir dakikalık oyunlar oynayabildiği gibi, hikaye modunda da yarışabilecekler." ibareleri yer alıyor. Oyunun Android ve iOS versiyonlarının ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih henüz verilmedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim