Anlık Bildirim

Microsoft Store'da oyun hediye etme devri başladı

Microsoft, Xbox oyuncuları arasında oldukça popüler olan oyun hediye etme seçeneğini Microsoft Store'a getirdi. Kullanıcılar artık PC oyunlarını da bir başkasına hediye olarak gönderebiliyor.
Oyun hediye etme, diğer platformlar için tam olarak yeni bir konsept sayılmasa da Microsoft'un bu konuda biraz geride kaldığı ortada. Şirket geçen yıl Xbox One'da kullanıcıların dijital bir oyunu birisine hediye olarak göndermelerine olanak sağlamıştı. Ancak bu konuda iyi haberler var. Artık Windows Store aracılığı ile PC oyunları da hediye edilebilecek.
Yazılım devi, Microsoft Store üzerinden alışveriş yapma eğiliminde olan kullanıcıların, platform üzerinden hediye gönderip alabilmelerine imkan sağlamış durumda. Şirket bu özelliğin Xbox oyuncuları arasında popüler olduğunu söylüyor. Öyle ki Microsoft Store'u kapsayacak şekilde genişletmeye karar vermişler.

İndirimli oyunlarda kısıtlama var

Bununla birlikte, Microsoft Store üzerinden oyun hediye etme seçeneğine bazı sınırlamalar getirildiğini belirtmek gerek. Eğer indirimli oyun hediye etmeyi planlıyorsanız, 14 günlük süre içerisinde sadece 10 indirimli ürün alabileceksiniz. Ancak tam fiyat üzerinden yapılan hediye alımlarında herhangi bir kısıtlama yok. Windows Store üzerinden oyun hediye etme seçeneğinin şu anda kullanılabilir durumda olduğunu da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim