Anlık Bildirim

Microsoft, Surface markasını sonlandırmayı düşünmüyor

Yazılım devi Microsoft'un Surface'e para harcamayı bırakarak Office ve bulut hizmetlerine odaklanacağı ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili resmi ağızdan açıklama geldi.
Microsoft Surface ailesi her yeni modelle birlikte büyümeye devam ediyor anca bu yükselişe rağmen yazılım devinin Surface markasını er ya da geç sonlandıracağını düşünen analistler var. Hatta içlerinden biri bunun 2019'da gerçekleşeceğini öne sürerek Microsoft’un Office ve bulut hizmetlerine odaklanma yolunda ilerleyeceğini iddia etti.
Fakat Panos Panay'a göre Surface markası varlığını sürdürmeye devam edecek. Microsoft'un ürün müdürü Independent ile yaptığı röportajda Surface'ın şu anda Microsoft’un stratejisinin temel bir parçası olduğunu ve bu marka altında piyasaya sürülen cihazların uzun vadede kilit bir rol oynadığını söyledi.

Andromeda ne zaman çıkacak?

Panay ayrıca yeni ürün kategorilerini ima ederek Microsoft'un her müşterinin iş ve kişisel yaşamını bir araya getirmek için çalıştığını belirtti. Şirketin, önümüzdeki yıl gün ışığı görmesi beklenen Andromeda adlı bir mobil cihaz üzerinde çalıştığı söyleniyor.
Ancak yazılım devi bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadığı için projenin planlandığı gibi ilerlememesi durumunda Andromeda’yı çıkarmaktan vazgeçme ihtimali her zaman için var. Microsoft'un önümüzdeki aylarda sessizliğini bozarak bu konuya ışık tutacak açıklamalar yapması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim