Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 10 uygulamaları için yeni simgeler hazırlıyor

Yazılım devi Microsoft, Windows 10 uygulamaları için Fluent Design tasarım dilini yansıtan yeni simgeler üzerinde çalışıyor. Şirketin tüm Windows 10 sürümlerindeki simgeleri yenileyeceği bildiriliyor.
Microsoft, Dosya Gezgini de dahil olmak üzere, temel Windows 10 uygulamaları için yeni simgeler hazırlıyor. Yazılım devi bu yılın başlarında Office uygulamaları (Word, Excel, PowerPoint) ve OneDrive'ın logolarını daha modern hale getirmişti. Şimdi sıra birinci taraf Windows 10 uygulamalarına gelmiş gibi görünüyor.
Şirket şu anda Dosya Gezgini, Groove Müzik, Filmler ve TV, Microsoft Solitaire ve Posta & Takvim gibi uygulamalar için yeni simgeleri test ediyor. Fluent Design (Akıcı Tasarım) tabanlı yeni simgelerin yeniden tasarlanan Office uygulamaları ile aynı çizgide olduğunu söyleyebiliriz. Kesinlikle şimdikinden daha zarif duruyorlar.

Windows Lite için hazırlanmış olabilir

Microsoft bu yeni simgeleri "minimalist tasarım" sunmak adına canlı karolardan yoksun olması beklenen Windows Lite'ın Başlat menüsü için hazırlamış olabilir. Ancak şirketin tüm Windows 10 sürümlerindeki simgeleri de yenileyeceği düşünülüyor. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9271 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim