Anlık Bildirim

Microsoft aylık 3.99 dolar ödemeli Outlook Premium aboneliğini test ediyor

Yeni bir rapor Microsoft'un Outlook e-posta servisi için aylık 3.99 dolar ödemeli bir premium hizmet sunmayı planladığını gösteriyor. Outlook Premium ilk bir yıl ücretsiz olarak sunulabilir...
Geçtiğimiz Şubat ayında Twitter kullanıcısı WalkingCat tarafından ortaya çıkarılan bir açılış sayfasından, Microsoft'un kendi Outlook e-posta servisi için bir premium hizmet sunmayı planladığını öğrenmiştik. Yeni abonelik seçeneği reklamsız bir deneyim sunmanın yanı sıra takvim paylaşımı gibi daha fazla özelliğe erişim sağlanmasına izin verecek. Microsoft'un Premium müşterilerin alan adlarını seçmelerine yardımcı olmak için GoDaddy ile ortaklık yapacağı bildirilirken, yeni hizmetin şu anda sadece davet edilenler için kullanılabilir durumda olduğu belirtiliyor..
Thurrott tarafından gelen yeni bir rapora göre, Microsoft şu anda bağımsız bir abonelik seçeneği olarak Outlook Premium servisini test ediyor. Bazıları ise bunun sadece Office 365 aboneleri için bonus özellik olarak sunulacağını söylüyorlar. Açılış sayfası Outlook Premium'un aylık 3.99 dolarlık bir fiyatla sunulacağını gösteriyor. Daha da etkileyici olan şey Microsoft'un hizmeti kullanıcılar ödeme yapmadan önce bir yıl ücretsiz olarak kullanıma sunacak olması.
Bir Office 365 aboneliğiniz varsa, sayfa şu anda ücretsiz olarak Outlook Premium erişimi sağlayabileceğinizi belirtiyor ancak Microsoft henüz herhangi bir resmi duyuru yapmış değil ve işler her an değişebilir. Aynı şey bağımsız abonelik seçeneğinin 3.99 dolar fiyat noktası için de geçerli. Eğer denemek istiyorsanız buraya tıklayarak bir davetiye talep edebilirsiniz. Outlook Premium aboneliğinin ne gibi avantajlar sunduğunu aşağıdaki listeden görebilirsiniz:
- Beş adet kişiselleştirilmiş e-posta adresi
- Takvim etkinlikleri, kişiler ve dosya paylaşımı daha kolay hale geliyor
- Outlook.com için reklamsız erişim
- Yeni Outlook.com erişimi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim