Anlık Bildirim

Microsoft bu yılki Build geliştirici konferansının tarihini açıkladı

Microsoft resmi web sitesi aracılığı ile bu yılki Build geliştirici konferansının tarihini duyurdu. Açıklanan tarih Google'ın yıllık I/O geliştirici konferansı ile aynı haftaya denk geliyor.
Microsoft, bu yılki Build geliştirici konferansını 6-8 Mayıs tarihleri arasında Washington’ın Seattle şehrinde düzenleyeceğini açıkladı. Bununla birlikte Google'ın da yıllık I/O geliştirici konferansını aynı hafta 7-9 Mayıs tarihleri arasında Kaliforniya'da gerçekleştireceğini belirtelim.
Yazılım devinin konferansta tam olarak nelerden bahsedeceğini tam olarak bilemiyoruz ancak şirket genelde Windows, Azure bulut hizmetleri, Office, geliştirici araçları vb. gibi konular hakkında bilgi veriyor. Bu yıl da aynı yönde duyurular bekleyebiliriz.

MWC 2019'da HoloLens sürprizi

Microsof'un ayrıca Şubat sonunda gerçekleştirilecek 2019 Mobil Dünya Kongresi'nde HoloLens karma gerçeklik platformunun bir sonraki neslini ortaya çıkarması bekleniyor. Şirket önümüzdeki haftalarda Build geliştirici konferansının gündemi hakkında bir bilgilendirme yapacak. Konferans kayıtları ise 27 Şubat itibariyle başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim