Anlık Bildirim

Microsoft güncellemelerle gelen sorunların önüne geçmek için adım atıyor

Popüler işletim sistemi kullanım oranının yanı sıra sorunlarıyla da bir o kadar popüler. Gelen haberlere göre Microsoft bu konuda bir adım atacak.
Microsoft güncellemelerle gelen sorunların önüne geçmek için adım atıyor Tam Boyutta Gör

Microsoft, Windows 10’u kullanıma sunduğu günden bu yana gerek güncelleme politikası nedeniyle gerekse de güncellemelerin getirdiği sorunlardan dolayı bir hayli eleştiri aldı. Görünüşe göre firma bu eleştirilere kulak vermiş.

Test aşaması genişletiliyor 

Yapılan duyuruya göre Windows Insider 1909 sürümünün Relase Preview aşamasında olan kullanıcılara yeni işletim sisteminin bazı özelliklerini test etme imkanı sunulacak. Microsoft’un kısıtlı dağıtım yaklaşımı adı verilen bu yeni strateji ile firma gelecekteki büyük güncellemelerde olumsuzlukların önüne geçmeyi amaçlıyor.
Hatırlayacağınız üzere Windows 10 1809 yapısı ile birlikte bazı kullanıcıların verileri silinmişti. Anlaşılan o ki yazılım devi bu durumdan bir ders çıkarmış. Son olarak Insider kullanıcılarının yalnızca %10’luk bir dilimine sunulacak güncelleme Windows Update üzerinden dağıtılacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim