Anlık Bildirim

Microsoft'tan Snapdragon 845'li cihaz sürprizi

Microsoft yakında Snapdragon 845'le güçlendirilmiş yeni bir cihaz piyasaya sürebilir. Yazılım devinin Surface Phone veya Courier benzeri katlanabilir tablet çıkarabileceği belirtiliyor.
Microsoft gelecekteki projeleri hakkında konuşan bir şirket olmasa da kapalı kapılar ardında geliştirdiği yeni fikirler bir şekilde basına yansımaya devam ediyor. Bu kez de Alman web sitesi WinFuture, Qualcomm'un yaklaşan Snapdragon 845 işlemcisine sahip yeni bir cihaza işaret eden bir iş ilanını ortaya çıkardı.
Hepimizin aklına ilk etapta Microsoft'un Surface Phone ile mobil savaşa geri dönmeye hazırlandığı gelse de yeni CPU'nun şirketin Windows 10'u ARM tabanlı cihazlara getirme projesiyle bağlantılı olma ihtimali var.

Courier benzeri katlanabilir tablet olabilir

İş ilanında akıllı telefonlarla ilgili bazı deneyime ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor ancak Microsoft'un akıllı telefonlara yaptığı yatırımlar göz önüne alındığında bunun Surface Phone olma şansı çok düşük. Geçtiğimiz günlerde söylentileri yayılmaya başlayan Courier benzeri katlanabilir dijital günlük olma ihtimali daha yüksek.
Microsoft'un ARM cephesi hakkındaki planları hakkında hiçbir açıklama yapmadığını belirtemeye gerek yok. Ancak Snapdragon 835'in bir yaşını doldurması nedeniyle şirketin cihazlarını güçlendirebilecek yeni çiplere yatırım yapması mantıklı görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim