Anlık Bildirim

Mirror's Edge oyunları televizyon dizisi oluyor

Electronic Arts'ın popüler oyun serisi Mirror's Edge, televizyon dizisi oluyor. Endemol Shine stüdyosu, Mirror's Edge oyunlarından uyarlanacak yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.
EA DICE stüdyosu tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Mirror's Edge oyunu, televizyon dizisi oluyor. 2007 yılında satışa çıkan oyun, ilk başta geniş bir kitleye ulaşamasa da, aldığı iyi eleştiriler sayesinde oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başardı ve zamanla son derece geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. Geç de olsa gelen bu başarı, Electronic Arts'ın oyuna ikinci bir şans vermesini sağladı. Bir yeniden yapım olan Mirror's Edge Catalyst önümüzdeki ay oyunseverler ile buluşacak.
 Mirror's Edge oyunlarının yakaladığı bu başarı televizyon yapımcılarının da dikkatinden kaçmadı. The Office ve The Tudors gibi başarılı dizilerin yapımcısı olan Endemol Shine stüdyosu, Mirror's Edge'i televizyona uyarlamak için hazırlıklara başladı. Henüz yapım sürecinin ilk aşamalarında olan dizi, merkezinde kadın karakter yer alan bir aksiyon dizisi olacak.
Hükümetin tüm iletişim kanallarını kontrol ettiği distopik bir gelecekte geçen Mirror's Edge, güvenlik birimlerini atlatarak şehrin dört bir yanına mesajlar taşıyan "koşucuların" hikayesini anlatıyor. 2007 yılında çıkan ilk oyun, Faith adlı yetenekli bir koşucunun, cinayetle suçlanan kız kardeşinin suçsuzluğunu ispatlamak verdiği mücadeleyi anlatıyordu.
7 Haziran'da satışa sunulacak olan Mirror's Edge Catalyst'in son fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5590 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim